RABLJENA NAPRAVA 1

RABLJENA NAPRAVA

Naš zmogljiv in kakovosten fiber laserski gravirni stroj izdela natančne oznake v zelo kratkem času. Kompakten in popoln laserski gravirni stroj za kovine in plastiko premore odlične komunikacijske povezave in ga je preprosto vključiti v proizvodni proces.

    • KOMPAKTEN

Robustna zasnova na osnovi litega aluminija in visokokakovostnih optičnih komponent zagotavlja dolgo življensko dobo in malo vzdrževanja. Njegova namestitev je preprosta v vseh položajih, ne glede na to, ali je integriran v proizvodno linijo ali robotsko celico. Laser se lahko usmeri na delovno površino in tako znatno skrajša čas namestitve in stroške.

    • INDUSTRIJSKI

Fiber laserski gravirni stroj izpolnjuje vse zahteve industrije 4.0 in je serijsko opremljen z vsemi omrežnimi komunikacijskimi vrati, ki omogočajo popolno združljivost z vsemi blagovnimi znamkami PLC-jev in zagotavljajo hitro ter stroškovno učinkovito integracijo.

    • MOČAN

Laserska markirna naprava je na voljo v več močeh: 20 W, 30 W in 50 W. 20 W je prilagojen za večino površinskih označevanj, 30 W je rešitev za hitre in visoko kontrastne oznake, 50 W pa je najprimernejša rešitev za globoke laserske oznake.

Prenos kataloga NALOŽI GRAVOTECH PREGLED