Lasertrace: pilotska programska oprema

Lasertrace: pilotska programska oprema strojev za sledljivost Gravotech

CAD IN PROGRAMSKA OPREMA UPRAVLJANJA

Lasertrace je industrijska programska oprema Gravotech za sledljivost in identifikacijo. V preprostem in prijaznem vmesniku so na voljo različne funkcije za vse potrebe industrijske proizvodnje.

 • UPRAVLJANJE PROIZVODNIH LINIJ
 • Način proizvodnje Lasertrace se za polavtomatizirano proizvodnjo poveže in komunicira z vašo IT-infrastrukturo. Dostopajte do svoje baze podatkov in ERP-ja, neposredno pošiljajte datoteke za označevanje na svoje stroje brez potrebe po računalniku, upravljajte podvojene datoteke in samodejno ustvarjajte zgodovinske datoteke dnevnika.
  Popolnite svoj sistem sledljivosti z bralniki kod in preverite kakovost označevanja.

 • AVTONOMNI NAČIN
 • Lasertrace je edina programska oprema za označevanje, ki ponuja namizno sledljivost enote za identifikacijo delov. Napravo povežite prek osebnega računalnika s programsko opremo in samodejno del po delu ustvarite oznake na zahtevo. Idealen za majhne delavnice in vse vrste industrij. Na enem zaslonu upravljajte serijsko številčenje, kodiranje, samodejne števce (datume, izmene itd.), logotipe, kode.

 • USTVARITE IN SESTAVITE USTREZNE OZNAKE
 • Preprosto ustvarite označevalna opravila na vizualnem vmesniku programske opreme. Vstavljajte besedila in številke ter upravljajte različne kode, kot so Datamatrix, koda QR, črtne kode 1D in 2D, uvoz datotek in logotipov v zapisu EPS, PDF, DXF, DWG, BMP, JPEG, PNG.
  Vgrajenih je več kot 15 visoko čitljivih pisav OCR, optimiziranih za skrajšanje časa cikla.
  Pred označevanjem preglejte svojo sestavo.

Prilagodite svoj Lasertrace

Lasertrace kot popolna programska oprema za sledljivost in identifikacijo za industrijo ponuja možnost izdelave več uporabniških profilov samo s potrebnimi funkcijami.

Spremenite pravice operaterja glede na vaše potrebe.

Ponujamo več možnosti, kot je paket 40 dodatnih pisav ali Max Editor za vektorizacijo logotipov in ustvarjanje poti za polnjenje.

Če imate posebne potrebe, lahko naš oddelek za prilagajanje prilagodi vaš vmesnik Lasertrace, da bo ustrezal vašim potrebam. Lahko nas kontaktirate.

Posrednik sledljivosti

Lasertrace vam pomaga pri nastavitvah identifikacije, ne glede na to, ali delujete v majhni delavnici ali velikem proizvajalcu.

Programski vmesnik vam omogoča neposreden dostop do vaših parametrov označevanja.

Preverite knjižnico nastavitev glede na material in barvno tabelo označevanja, da prihranite čas in zmanjšate tveganje napake.

Vmesnik Lasertrace je na voljo v več jezikih.

Poenostavljen vmesnik za operaterje

Medtem, ko imajo nadzorniki popoln dostop do vseh funkcij označevanja v orodni vrstici, lahko operaterji dostopajo do poenostavljene različice.

Preprosto uvozite datoteko za označevanje, izberite način označevanja, zaženite in ustavite označevanje.

Orodno vrstico operaterja je mogoče prilagoditi.

zahtevaj demo