ABC preprosta programska oprema

ABC: preprosta programska oprema za graviranje za personalizacijo in majhne označevalne sisteme

CAD IN PROGRAMSKA OPREMA UPRAVLJANJA

Programska oprema ABC je najpreprostejša programska oprema za graviranje za laserske in rotacijske stroje Gravotech. Gravirajte v samo 3 preprostih korakih z računalnikom ali tablico!

    • INTUITIVEN VIZUALNI VMESNIK

ABC je preprosta programska oprema, ustvarjena za graverje s preprostimi potrebami po graviranju. Programski vmesnik je preprost za razumevanje, saj temelji na vizualnih ikonah. Svoje graversko delo lahko hitro oblikujte v 3 korakih: 1. Izberite velikost plošče. 2. Pripravite svojo gravuro. 3. Nastavite stroj. Na voljo so različne funkcije, ki so v pomoč pri vsakem koraku, na primer funkcija Point & Shoot za določitev območja graviranja. Način predogleda omogoča, da pred začetkom graviranja preverite svoje delo

    • LASERSKI IN ROTACIJSKI STROJI

Programska oprema ABC je združljiva z našimi rotacijskimi stroji serije M in IS200 ter z lasersko postajo Welase. Na voljo so namenske laserske in mehanske funkcije, ki v celoti izkoriščajo zmogljivosti vašega stroja, na primer lasersko globoko graviranje in rezanje ter rotacijsko pometanje. Uporabite isto programsko opremo na vseh svojih gravirnih strojih!

    • V SLUŽBI VAŠEGA POSLA

Graviranje je z ABC vsakemu na dosegu roke. Zato začnite svoj posel v svetu graviranja, tudi če ste začetnik. ABC je uporabniško usmerjen; funkcije, kot so čiščenje ali različni koti skeniranja vam olajšajo ustvarjanje gravur. Svoje kompozicije s pomočjo knjižnice logotipov obogatite z vektorji. Preprostost ABC-ja je izvrstna pri graviranju v trgovini, saj v vašo trgovino vnaša življenje in izboljšuje izkušnjo strank.

Majhna oznaka

ABC ponuja preprost vmesnik za ploščate predmete, ki je idealna programska oprema za graviranje majhnih napisov.

Enostavno gravirajte tablice poštnega nabiralnika, tablice z imenom na vratih, medalje in majhne identifikacijske tablice.

Programska oprema ima več pisav Gravotech in True Type, ki so optimizirane za graviranje.

Besedilo se samodejno centrira na vaš krožnik, ko začnete tipkati.

S programsko opremo za personalizacijo ABC gravirajte in personalizirajte darila, prstane, zapestnice, obeske in drugo.

Popoln je za preprosto personalizacijo, kot je ime na peresu, datum, vgraviran v poročni prstan, ali kratko sporočilo za personalizacijo stekleničke parfuma.

ABC vključuje cilindrične parametre graviranja: vnesite premer obroča in izberite mesto graviranja na darilu ali nakitu, zahvaljujoč rdečemu kazalcu.

Aktivirajte čistilno pot orodja, da dobite čist in gladek zaključek graviranja.

Ali imate omejen nabor izdelkov za graviranje? ABC katalog je prava izbira za vas!

Imamo pripravljen potrošni material za graviranje ter pestro izbiro medalj in malih tablic.

Vsi parametri graviranja so že nastavljeni, kar vam prihrani čas.

Takoj dajte svojim strankam prilagojen izdelek, ki si ga želijo!

Pišite nam za prilagojeno različico kataloga ABC, ki vključuje vašo lastno paleto izdelkov.

zahtevaj demo