LS900, velik laserski gravirni stroj

Tiling laser colored engraving
Large laser engraver - LS900
Marking of a hat with fiber laser machine

LS900, velik laserski gravirni stroj, ki zmore vse

LASERSKI STROJ

LS900 je industrijski laserski gravirni stroj CO2, Fiber ali Edge (dva izvora), ki je idealen za hitro označevanje in rezanje medijev srednjega in velikega formata.

    • VELIK FORMAT

Gravirna površina, edinstvena na trgu, omogoča delo do velikosti (610 x 610 mm), hkrati pa je mogoče izkoristiti 250-milimetrsko višino osi Z, s katero je obdelava večjih predmetov lažja kot kdaj koli prej.Delovni prostor ni več problem zaradi stranskih odprtin, ki omogočata graviranje zelo dolgih predmetov. To je najmanjši stroj na trgu s to možnostjo, zato je idealen za posamezne projekte in tudi za majhne serije, saj je večina predmetov primernih za stroj. Torej ni več vprašanje, ali lahko označimo, ampak kdaj bomo označili.

    • LASERSKI GRAVIRNI STROJ VISOKE HITROSTI

Zahvaljujoč dolgi zgodovini izdelave industrijskih laserskih gravirnih strojev vam na podlagi bogatih izkušenj predstavljamo tehnologijo graviranja z LS900 pri hitrosti do 4 m/s, ki bo postala pomembno sredstvo za izboljšanje vaše produktivnosti. Izbirate lahko med koračnimi motorji ali brezkrtačnim motorjem in poiščete prilagojeno rešitev za svoje projekte in potrebe, pri čemer produktivnost ostaja v ospredju poteka vašega dela.Edinstven laserski sistem lahko izberete skladno z vašim proračunom in zahtevami glede hitrosti.

    • NEOMEJENE MOŽNOSTI

Z izbranim laserskim izvorom označite in izrežite karkoli: Fiber za kovine, CO2 za organske snovi in minerale ali Edge, ki združuje tehnologijo Fiber in CO2. Z uporabo UV-tiskalnika svojim stvaritvam dodajte barve, nato pa jih prepustite stroju LS900, da jih samodejno razreže s standardno funkcijo Print & Cut; tako ustvarite barvite oznake in personalizirana darila.

Naloži katalog naloži gravotech pregled

3D Vizualizacija

Tehnični podatki

Usmeri in sproži

Samodejna izostritev

Samodejna os Z

Samodejno odsesavanje

Stabilnejše vreteno za večjo natančnost.

Servo motorji (samo XP)

GravostyleTM – unlimited engraving and cutting possibilities, pre-saved settings for Gravotech materials

Splošno

Laserski izvor

CO2, Fiber, Edge

Razpoložljive moči

40W – 60W – 80W

Zmogljivost označevanja

Maks. področje označevanja (D x Š)

610 x 610 mm

Razpoložljive leče (fokusna razdalja do predmeta)

1.5” – 2.0” – 2.5” – 3.5” – 4.0”

Maks. višina predmeta

250 mm

LS900

Laserski vir / Tehnologija

CO2, Fiber, Edge

Maks. teža predmeta

550 mm x 510 mm x 320 mm

Teža stroja

25 kg

Mere (D x Š x V)

945 mm x 1080 mm x 810 mm

Teža stroja

Od 170 kg to 240 kg

Samodejna os z

250 mm

Raven hrupa

≤ 70

Usmeri in sproži

Da

Delovna temperatura

 

10 °C – 35 °C

Povezava z računalnikom

USB

Največja hitrost

do 4000 mm/s

Laserska varnostna klasifikacija

CDRH: Class 2

Premer žarka

0.1 mm to 0.4mm

Programska oprema

Gravostyle

Naš laserski graver za CO2 z dvojnimi viri

Povečajte svojo produktivnost tako, da uporabite tehnologijo Edge za graviranje kovin, lesa in usnja, večine plastike ali celo vseh v samo enem ciklu! Enostavno izberite materiale v programski opremi Gravostyle. LS900 EDGE samodejno preklaplja z enega vira na drugega pri graviranju ali rezanju. Idealen laserski graver za kovine, fab laboratorije, izdelovalce znakov in industrijske dobavitelje, zaradi česar je to odlična naložba v vaše rastoče podjetje za identifikacijske tablice, oznake, industrijske dele strojev in trofeje. Vse z istim strojem!

Visokohitrostni CO2 laserski graver LS900XP

Ta visoko produktivni CO2 laser je kot nalašč za zahtevne aplikacije graviranja in rezanja. Ta stroj za lasersko graviranje je odličen za akrilno lasersko rezanje in je kot nalašč za graviranje in rezanje velike izbire materialov, lesa, usnja, papirja, kartona, plastike, stekla, gume, marmorja, kamna, granita, pene in mnogih drugih materialov! Laser LS900XP izkorišča prednosti svojih brezkrtačnih motorjev, ki dosegajo hitrosti do 4 metre/s, v kombinaciji z matričnim načinom pa imate popolno rešitev za označevanje.

LS900 fiber laserski graver za kovino

LS900 Fiber laserski graver je kot nalašč za graviranje neposredno na široko paleto kovinskih in nekaterih plastičnih (Gravoply Ultra, Acrylic, ABS itd.) delov in plošč brez uporabe razpršila za označevanje z natančnostjo in kontrastom, ki je zagotovljen na vseh vaših obdelovancev. Od serij identifikacijskih tablic do posameznih industrijskih delov, LS900 Fiber poenostavlja delo z možnostjo zagotavljanja serijskih številk, izdelanih v programski opremi, ter velikega delovnega območja in prehoda, zaradi česar so ti težko vgradljivi deli stvar preteklosti.

zahtevaj demo

Ta stroj za graviranje lahko obdela več kot 40 materialov

CO2

FIBER

EDGE

Organski

Keramično
Električna in medicinska keramikaHranaSteklo, kristaliUsnjePapir, karton, plutaGumaSilikonKamen, granit, mramor
TekstilLes, poliran lesPlastika

ABS
Pena
Laminati
PA
PC
PE, BET
PMMA, Akrilno
POM – PBT
PP
Kovina

Anodiziran aluminij
Prevlečena kovina
Aluminij
Medenina
Karbid
Baker
Zlato, srebro, nikelj, platina
Nerjaveče jeklo
Jeklo
Titan
= Označevanje/jedkanje   = Rezanje  = Graviranje/Globoko označevanje