M20 Gravirna naprava po meri za vse namene

M20: Graviranje po meri za vse namene, od nakita in parfumov do majhnih industrijskih oznak

ROTACIJSKA GRAVIRNA NAPRAVA

Najbolje prodajani rotacijski gravirni stroj M20 je mogoče prilagoditi vsakemu namenu in je ustrezen za vsako delo. Je majhen in lahek, zato se prostor za M20 najde v vsaki trgovini ali delavnici; Vzamete ga lahko celo na promocijsko turnejo.

  • PREPROST ZA UPORABO
  • Zahvaljujoč M20 graviranje nikoli ni bilo tako preprosto: Bluetooth, preprosta nadzorna plošča, več namestitvenih vpenjal, odprta oblika za preprosto vlaganje in odstranjevanje delov ter naše edinstvene funkcije pomoči pri graviranju (usmeri in sproži, predogled graviranja, samodejno merjenje višine, sledenje površini itd.).

  • STROJ ZA GRAVIRANJE NAKITA PO MERI
  • Rotacijski gravirni stroj ima prednost zaradi novega robustnega mostu in močnejšega vretena. Zasnova M20, ustvarjena za industrijo, jamči dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Je eleganten in zasnovan za varnost strank, zato je primeren za vsako maloprodajno trgovino. Združitev teh dveh elementov v eno napravo, M20, le-ta deluje s srcem industrijsko močne naprave. Videz in oblika se podata razkošnim butikom, kjerkupci lahko opazujejo, kako izdelek, ki so ga kupili, postaja edinstven.

  • MODULAREN
  • S številnimi dodatki, ki so na voljo, je mogoče vsako različico preprosto nadgraditi, da ustreza razvojnim potrebam podjetja in potrebam strank. M20 je idealna rešitev za graviranje prstanov (z notranje in zunanje strani), nakita in obeskov, personalizacijo daril (pisala, obeski za ključe, graviranje parfumov), graviranje fotografij ali logotipov (medalje, vžigalniki), izdelavo manjših znakov (oznaka CE, tablic za nabiralnik, izolirni trakovi, tablice z imeni, graviranje plaket) in graviranje medeninastih plošč.

Naloži katalog naloži gravotech pregled

3D Vizualizacija

Tehnični podatki

M20 – 3. različica

Neoviran dostop

Pomoč pri graviranju

Sledenje površini z regulatorjem globine

Samodejno zaznavanje višine predmeta.

Pomoč pri namestitvi

Samocentrirno vpenjalo.

Pozicioniranje in simulacija gravure (usmeri in sproži)

Predogled graviranja.

Širši nabor orodja

Graviranje z diamanti, rotacijskimi diamanti ali rezkarji.

Rotacijske naprave za graviranje pisal ter notranje in zunanje strani prstanov in skodelic.

Od klasičnih orodij za majhne napise je naša izbira razširjena na širšo paleto (OneCut, TwinCut itd.), kar odpira možnosti rezanja in vrtanja.

Predal za dodatke

Poskrbi, da je vaš delovni prostor vedno urejen.

Povezljivost z računalnikom in tablico preko povezave Bluetooth in USB

4 konfiguracije Izboljšave v primerjavi s prejšnjo različico

Nova trdnejša zasnova mostu.

Kovinski deli in novo, močnejše vreteno.

Izboljšana zanesljivost osi Z in gravirne glave.

Izboljšana zanesljivost gravirne glave

Splošno

Tehnologije

Rotacija, označevanje z diamantom

Zmogljivost označevanja

Maks. območje označevanja

100 x 100 mm

Moč motorja vretena

30 W

Maks. višina predmeta

100 mm

M20

Maks. velikost predmeta

190 x 110 mm ali neomejeno x 60 mm (10 kg)

Mere (D x Š x V)

375 mm x 350 mm x 360mm

Teža stroja

11.9 kg

Samodejna os Z

Da

Raven hrupa

<70 dB

Vrsta vretena

Vreteno z vstavljanjem od zgoraj

Usmeri in sproži

Da

Delovna temperatura

min. +5°C – max. +40°C

Povezava z računalnikom

USB / Bluetooth

Največja hitrost

40 mm/s

Hod z (pomik Z)

30mm

Rotacijska hitrost

19800 rpm

Programska oprema

ABC / Gravostyle / Gravotouch

Premer orodja

4,36mm

Stroj za graviranje nakita

Nadgradite M20 s paketom Jewel, da podprete draguljarjeve vsakodnevne kreacije. Zahvaljujoč tej rotacijski napravi lahko svojim kreacijam vnesete edinstven pridih s personalizacijo in graviranjem prstanov, lahko celo vgravirate notranjo in zunanjo stran prstanov in hitro preklopite na ukrivljene zapestnice.

M20 je rešitev za ustvarjanje dogodkov v vaši trgovini. Prozorna kocka poudari vaš izdelek, ki je vgraviran, hkrati pa zagotavlja popolno varnost. Njegova industrijska, a elegantna zasnova v maloprodajnem okolju pritegne radovednost vaših strank in ustvari vznemirjenje. To je idealna rešitev za dodajanje vrednosti vašim izdelkom, kot so graviranje parfumov, graviranje ploščic, graviranje kovinskih plošč, graviranje nalepk z imenom in graviranje ploščic z imenom, graviranje ploščic iz medenine in graviranje obročev.

M20 je na voljo z različno programsko opremo, ki se prilagaja uporabniku. KATALOG: Iz kataloga izdelkov, z vsemi shranjenimi prednastavitvami, morate samo izbrati predmet na tipni tablici z Bluetooth in vnesti besedilo za graviranje. ABC: Enostavna kompozicija v 3 korakih, določite območje kompozicije, vnesite besedilo in logotip ter izberite parametre graviranja in lahko greste. GRAVOSTYLE: Strokovna programska oprema z neomejenimi možnostmi oblikovanja (Photosyle, Dedicace)

zahtevaj demo

Ta stroj za graviranje lahko obdela več kot 30 materialov

ROTACIJSKI

DIAMANTNO PRASKANJE

Organike

Steklo, kristal


Usnje


Les, poliran les


Plastika

ABSPenaLaminatiPAPCPE, BETPMMA, AkrilPOM, PBTPPKovina

AluminijAnodiziran aluminijMedeninaPrevlečena kovinaBakerZlato, srebro, nikelj, platinaNerjaveče jekloJekloKarbidTitan= Označevanje/jedkanje   = Rezanje  = Graviranje/Globoko označevanje

ROTACIJSKI

DIAMANTNO PRASKANJE

Organike

KeramikaSteklo, kristalUsnjeLes, poliran lesPlastika

ABSPenaLaminatiPAPCPE, BETPMMA, AkrilPOM, PBTPPKovina

Anodiziran aluminijPrevlečena kovinaAluminijMedeninaKarbidBakerZlato, srebro, nikelj, platinaNerjaveče jekloJekloTitan= Označevanje/jedkanje   = Rezanje  = Graviranje/Globoko označevanje